Verkopen/Verhuren

Immo Florizoone is een kantoor met maar liefst 40 jaar ervaring in de vastgoedsector te Wenduine en omliggende gemeenten. Indien u eraan denkt om uw appartement te verhuren of te verkopen zijn wij voor u ongetwijfeld de ideale partner.

VERHUREN OP VAKANTIEBASIS?

Verhuren via ons kantoor heeft heel wat voordelen:
- een ruim vast klantenbestand
- grondige controle vóór en na elke verhuring
- een eigen klusjesdienst die snel kleine problemen verhelpt
- een eigen poetsdienst
- grote flexibiliteit naar bezetting toe door de eigenaars en hun familie en/of vrienden
- bij iedere verhuring wordt een annulatie- en brandverzekering afgesloten
- Er wordt telkens een hoog bedrag als waarborg gevraagd


Wij zorgen voor een vlotte verhuur en zijn het eerste aanspreekpunt van de huurder waardoor wij de
zorg van uw appartement op ons nemen.

VERHUREN VOOR LANGERE TERMIJN?

Stel dat u beslist dat u door omstandigheden niet langer over de tijd beschikt om uw appartement zelf te betrekken of dat u opteert voor één vaste huurder als belegging, kan u ook bij ons terecht voor het verhuren van uw woning of appartement op jaarbasis.

VERKOOP

Indien u beslist uw woning of appartement te verkopen begeleiden wij u in elke stap van het dossier:

Alles start met een correcte prijsbepaling; door onze ruime ervaring kunnen wij aan de hand van een hele reeks factoren (ligging, grootte, bouwjaar, aantal slaapkamers, accommodaties, staat van de woning, marktsituatie,...) een correcte waarde helpen bepalen van uw pand!

Deskundige begeleiding: wij begeleiden u in alle facetten van het verkoopsdossier.


Door de jaren heen heeft ons kantoor een ruim klantenbestand opgebouwd waarvan alle gegevens en desiderata in onze bestanden opgeslagen zijn. Hierdoor beschikken wij onmiddellijk over een reeks klanten die mogelijk kandidaat zijn voor de aankoop van uw woning of appartement.
Verder plaatsen wij de nodige publiciteit op verschillende alom gekende websites zoals Immoweb, Zimmo, Proxio, Logic-Immo …, alsook op sociale media
Uiteraard kan het verkoopsaanbod uitgebreid geraadpleegd worden op onze website en in de vernieuwde etalage met led-displays.


 Eerlijke commissie: ons kantoor zal van u voor deze dienstverlening een correcte, bespreekbare commissie vragen. Wij streven naar een betaalbare commissie (geen woekercommissies!) die in verhouding staat tot de geleverde diensten.


 Welke diensten zijn in onze verkoopscommissie inbegrepen?
- correcte waardebepaling
- het zoeken én aanbrengen van een koper
- alle publiciteitskosten (advertenties in diverse media)
- de fotoreportage
- alle kosten voor publiciteitsborden en -panelen
- het opvragen van alle benodigde attesten
- het samenstellen van een volledig verkoopsdossier
- het opmaken van de verkoopsovereenkomst die beantwoordt aan de recentste wetgeving
- het verwittigen van bevoegde autoriteiten na de verkoop (Notarissen, nutsvoorzieningen (Gaselwest, TMVW, Tevewest,…), syndic, gemeentelijke overheden,…)

En wat indien geen geschikte koper wordt gevonden binnen de door u vooropgestelde termijn? Dan bent u ons geen enkele vergoeding verschuldigd!

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Wij zijn steeds bereid om u volledig vrijblijvend advies te verlenen in om het even welke materie die de vastgoedsector aanbelangt. Indien u nadere uitleg wil omtrent één van onze dienstverleningen, aarzel niet om vrijblijvend een afspraak vast te leggen. Wij staan u graag te woord in ons kantoor te Wenduine of komen zelf bij u thuis indien u dat wenst.

Laat gerust uw gegevens hieronder achter.